vineri, 5 iulie 2013

Concurs #1

M-am gandit si cred ca este o idee destul de buna sa fac un mic concurs (ca sa cresc audienta).Deci m-am decis pentru concursul de nou venit in aceasta "mica" lume virtuala sa aleg 10 serii complete si sa le dau dar ca sa nu fie obisnuit o sa fie in engleza si nepublicate la noi in speranta ca exista un anumit gen de persoane care ar fi interesate. Daca e probabil ca o sa dau serii neterminate si persoana care alege cartea va primi continuarea pe mail de la mine pentru ca din pacate sau din fericire pentru unii le voi da in format electronic (mobi sau epub sau alte preferinte). Deci concursul consta in:
1.O intrebare : Ce ai face daca ai putea sa traiesti experienta unui personaj dintr-o carte pentru o zi?
2.Voi dati raspunsul.
3.Eu aleg 6 castigatori: Premiul I - 3 serii la alegere
                                   Premiul II- 2 serii la alegere
                                   Premiul III- 2 serii la alegere
                                   Premiul IV- 2 serii la alegere
                                   Premiul V - 1 serie la alegere
                                   Mentiune - 1 carte
3*.Concursul va avea loc intre 5 iulie - 5 august.
4.Nu conteaza daca mai multe persoane vor aceasi serie pentru ca am mai multe exemplare de fiecare.
5.Va asezati comod si spor la citit.

Lista seriilor:

1.Seria Mistborn de Brandon Sanderson (4 carti, high fantasy, am citit primele doua si e geniala) - completa
2.Seria Bloodlines de Richelle Mead (3 carti spin off Academia Vampiriilor) - incompleta
3.Seria Covenant de Jennifer L. Armentrout (4 carti gen Academia Vampiriilor) - incompleta
4.Seria Lux de Jennifer L. Armentrout (3 carti + cu extrateresti.) - incompleta
5.Seria Mara Dyer de Michelle Hodkin (2 carti) - incompleta
6.Seria Across The Universe de Beth Revis (3 carti) - completa
7.Seria The Iron Fey de Julie Kagawa(4 carti) - completa
8.Seria Unearthly de Cynthia Hand (3 carti) - completa
9.Seria The Lunar Chronicles de Marissa Meyer ( 2 carti) - incompleta
10.Seria The Grisha de Leigh Bardugo ( 2 carti) - incompleta
11.Seria Graceling Realm de Kristin Cashore (3 carti) - completa
12.Seria Study de Maria V.Snyder ( 3 carti) - completa
Mentiunea: The 5th Wave de Rick Yancey
                 Scarlet de A.C. Gaughen
                 Looking for Alaska de John Green
*Fiecare castigator poate sa-si aleaga si o carte pe langa serii nu conteaza daca se repeta.
**In paranteze se afla numarul de carti publicate in acest moment si o sa vorbim pe mail pentru continuarea seriilor daca le doriti la cele care au nevoie.
*** Pot exista mai multe mentiuni in functie de numarul de concurenti si de raspunsuri.
****Toate descrierile seriilor le gasiti pe www.goodreads.com
*****Am uitat complet sa spun sa lasati mailuriile mai jos :)) .
                                                           

12 comentarii :

  1. Eu aleg să întruchipez personajul Katniss Everdeen din seria Jocurile Foamei.Probabil că în primul rând m-aş speria,în primul rând,de atmosfera îngreunată de moartea din jur,dar după m-aş redresa pe tot parcursul zilei să o evit. Păi,cred că aş vrea să-l văd pe Peeta(e personajul meu preferat),deoarece şi Katniss îl iubeşte. După l-aş vedea pe Haymitch,deoarece chiar dacă e un alcoolic indiferent,tot ţine la Katniss şi Peeta. La sfârşitul zilei aş pleca să o văd pe Prim,deoarece în carte e o drăguţă :)).Cred că asta aş face pe parcursul zilei în care aş fi Katniss Everdeen.

    *Nu vrei să îţi las şi mailul,în caz că o câştig :)))) : mariaalaaura@yahoo.com (şi pe mine mă cheamă Maria :) )
    Aleg Seria Bloodlines de Richelle Mead,Seria The Iron Fey de Julie Kagawa,.Seria Graceling Realm de Kristin Cashore şi cartea Looking for Alaska de John Green :) Mersi fain pentru şansă. Îţi urez multă baftă cu blogul. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze pentru greşeli şi repetări,e foarte dimineaţă pentru mine :D :))

      Ștergere
  2. Mi-aș dori pentru o zi să fiu Rose Hathaway :) Mi se pare un personaj puternic și dur, atât fizic cât și psihic :) Cel mai probabil, primul lucru pe care eu-Rose l-aș face, ar fi să o contactez pe Lisa prin intermediul gândurilor, apoi să merg la cursurile Academiei St Vladimir. După cursuri ar urma antrenamentul cu Gardianul Belikov -pe ăsta îl aștept cel mai mult :))- unde minunăția de rus ar da cu mine de pământ :)) Și apoi m-aș strecura în camera Lisei să vorbim despre lucrurile întâmplate peste zi. Asta, desigur, în cazul în care Lisa ar fi în siguranța, iar școala nu ar fi atacată de strigoi. Pentru că dacă s-ar întâmpla așa, eu-Rose aș fi în primele rânduri, caftind morții, fără să uit prima lecție a lui Dimitri: Nu ezita!, și făcând tot posibilul ca Lisa și ceilalți să fie în siguranță :)

    Mulțumim pentru șansă și baftă cu blogul :D Știi, ar fi drăguț să pui o chestie din aia GFC ca să te pot urmări :) Maria de mai sus are dreptate :D Uite mail-ul meu, în caz că :D gherasim.antonia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Problema cu GFC este ca nu mai merge momentan asa ca probabil o sa pun pentru Facebook si atat ... Iar blogul l-am facut ieri si n-am apucat sa umblu prea mult la design dar vor aparea imbunatatiri pana la finalul saptamanii.

      Ștergere
  3. Am o intrebare: seriile sunt cumva in format ebook?

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori sa-ti urez bun venit in blogosfera! Scrii frumos, deci asta nu reprezinta o problema, problemele majore sunt insa reprezentate de vizite si comentarii, care cam lipsesc. Dar vom incerca sa te ajutam cum putem ca sa cresti asa cum au crescut si alte bloguri cunoscute cu atatia fani :).

    Acum raspunsul la intrebare.
    Intr-o zi mi-as dori sa fiu Maximum Ride pentru a-mi satisface dorinta nebuna de a zbura. Fiind extrem de timida si introvertita, imi doresc sa-mi iau zborul cumva, sa simt aerul rece venindu-mi fix in fata, sa-l simt mangaindu-mi aripile, si sa prind curaj pentru a actiona atunci cand simt nevoia. Fiind Max, as zbura in toate locurile pe care visez sa le vad la un moment dat. As zbura deasupra Provence-ului, as putea vedea imagini ale Monaco-ului, ale Venetiei si ale Gradinii Kawachi Fuji pe care nimeni nu le-a mai vazut vreodata. Dar cum este imposibil acest lucru, raman la visul meu, acela ca voi deveni la un moment dat un pilot de avioane nemaipomenit. Trebuie sa-mi iau zborul cumva, nu-i asa :)?

    Ca modalitate de urmarire ai putea incerca si Bloglovin, ca tot e mare nebunie cu el acum. Eu te urmaresc prin email, intrucat imi este mult mai usor asa :).

    Foarte dragut, dar mai ales generos din parte ta sa oferi atatea premii. Multumesc pentru concurs!

    maktub.rox@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca-mi oferi acest ajutor si sper sa reusesc sa fac acest blog putin mai cunoscut:))

      Ștergere
  5. Eu una nu ma pot decide intre Harry Potter si Cammie Morgan din Fetele Gallagher.
    Adica sa fiu baiat nu m-ar deranja atata timp cat nutebuie sa merg prea des la baie =)). Ar fi AWESOME sa fac vaji si sa am o matura sa pot zbura. Si o scisoare de la Hogwarts e visul oricarui copil ce a citit seria. Dar si Cammie (care invata chesti despre spionaj ar fi super) e o competitoare buna la acest post de schimb. Totusi o sa merg pe faza: "cand doi se cearta al treilea castiga". Deci cred ca voi alege sa fiu Tris din seria Divergent.
    E atat de puternica si curajoasa, mai invata sa se si lupte cea ce e awesome, insa nu prea stiu cum m-as descurca cu moartea mamei, dar avand in vedere ca e doar o zi nu o sa fie o problema prea mare. Si dupa antrenamente as putea sa stau cu Four. Cred ca i-as ura pe eruditi doar pentru ca sunt laudarosi, nimic mai mult. Acum sa fiu sincera Tris e mult mai puternica decat pare, as vrea sa fiu asa puternica, macar o zi =)).
    Multumim de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand anunti castigatorii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost plecata cu parintii din tara si maine voi incepe sa postez din nou... sorry for that:)

    RăspundețiȘtergere