joi, 25 iulie 2013

In curand la Editura Epica

Hopeless (Hopeless, #1)
Descriere carte
Uneori descoperirea adevarului te poate lasa fara speranta mai mult decat atunci cand crezi o minciuna.
Asta e ce realizeaza Sky dupa ce il intalneste pe Dean Holder. Un tip cu o reputatie care rivaliizeaza cu a ei si o abilitate stranie de a invoca sentimente pe care nu le-a mai simtit pana atunci. Doar la o singura intalnire el poate sa o inspaimante si captiva in acelasi timp si sa-i aduca la suprafata amintiri pe care le-ar fi dorit ingropate.
Sky incearca sa mentina distanta stiind ca aceast baiat o sa-i aduca numai probleme dar Holder insista sa cunoasca totul despre ea. Cand el reuseste sa-si indeplineasca misiunea, ea descopera ca Holder este mai mult decat ce pare. Cand toate secretele lui vor fi descoperite viata lui Sky va fi schimbata pentru totdeauna.

Rating Goodreads: 4,54/5

Lola and the Boy Next Door (Anna and the French Kiss, #2)

Descriere carte
Designer in devenire Lola Nolan nu crede in moda... ci in costume. Cu cat sunt mai scumpe, mai stralucitoare, mai amuzante, mai salbatice cu atat mai bine. Chiar daca stilulei Lolei este strigator la cer, ea e o fiicasi o prietena devotata cu planuri mari pentru viitor. Totul e perfect in viata ei (chiar si cu iubitul ei rocker sexy) pana cand gemenii Bell se intorc in oras (Calliope si Cricket).
Cand Cricket (un inventator talentat) hotaraste sa iasa din umbra lui Calliope, Lola trebuie sa-si schimbe radical sentimentele pentru baiatul de alaturi.

Rating Goodreads: 4/5

Wait for You (Wait for You, #1)

Descriere carte
Unele lucruri merita asteptate...
Calatoriind mii de kilometri de acasa pana la colegiu este singura modalitate a lui Avery Morgansten (19 ani) sa scape de incidentul de Halloween care s-a intamplat in urma cu 5 ani si care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Tor ce trebuie sa faca e sa ajunga la clasele ei la timp, sa fie sigura ca-si ia mereu bratara la mana stanga, sa nu atraga atentie asupra ei si poate sa-si faca niste prieteni pentru ca ar fi o schimbare plecuta in viata ei. Singurul lucru de care nu avea nevoie e ca un tip sa-i distruga toate planurile pentru viitor.
Unele lucruri merita experimentate...
Cameron Hamilton este 190,5 cm de draguta, completata cu o pereche de ochi albastri incredibili si o abilitate de a vrea lucruri care nu le poate avea.  Stie ca trebuie sa stea departe de el dar este peste tot, cu farmecul lui, cu sarcasmul lui, cu tampitele gropite care sunt atat...atat de dragute (text original "likable"). Stie ca e periculos sa fie in preajma lui dar cand ignori tensiune care apare de fiecare data cand sunt in preajma devine pana la urma imposibil si reuseste sa aduca la suprafata o parte din ea care nu a crezut ca exista.
Unele lucruri nu ar trebui pastrate secrete...
Dar cand Avery incepe sa primeasca email-uri si tefoane cu amenintari fortand-o astfel intr-un trecut care il vrea uitat, devine constienta ca cineva vrea sa-i aduca la cunostinta ca nu poate uita ce s-a intamplat in aceea noapte. Cand adevarul va iesi la suprafata oare va reusi sa iasa din aceasta poveste cu o cicatrice mai putin? Si Cam o va ajuta sau va fi tras in jos o data cu Avery?
Si pentru unele lucruri merita sa lupti...

Rating Goodreads: 4,30/5


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu